24 uur per dag 7 dagen in de week
voor u op weg

Vergunningen en certificaten

Tip-Top Post BV heeft contacten overal in de transportwereld gelegd om voor u tegen scherpe tarieven bezorging mogelijk te kunnen maken. Wij dragen zorg voor een snelle, zorgvuldige en discrete verwerking van uw opdrachten. Al uw informatie wordt als zeer vertrouwelijk beschouwd en zal door ons niet aan derden worden verstrekt.
Tip-Top Post BV beschikt over de volgende nationale / internationale vergunningen en/of certificaten:

NIWO logo
Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO) is de vergunningverlener voor het wegtransport. De NIWO toetst iedere 5 jaar of de bedrijven aan de vier in de wet omschreven kwalitatieve eisen voldoen: kredietwaardigheid, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en reële vestiging. Ook verstrekt de NIWO bestuurdersattesten voor niet EU-chauffeurs, ritmachtigingen en CEMT-vergunningen en geeft de NIWO TIR-carnets af.
The International Road Transport Union logo
Bij Tip-Top Post BV werken hoog opgeleide mensen met certificaten van IRU Academy.
De International Road Transport Union (IRU) is de wereld wegvervoer organisatie, die de belangen van de bus, rijtuig, taxi en truck exploitanten handhaaft om de economische groei en welvaart via de duurzame mobiliteit van mensen en goederen over de weg in de wereld te waarborgen. Opleiding gevolgd bij Beroeps Vervoer College BVC.
TA Nederland BV logo
Tip=Top Post BV chauffeurs beschikken over certificaten van TA Nederland BV Academy.
De coursus "Awareness / omgaan met gevaarlijke stoffen" bestaat uit de volgende onderdelen:
Theorie: Vervoer, Opslag, Veiligheid, Cases.
Doelstelling: de coursist is zich bewust van de veiligheidsvoorschriften en risico's bij het vervoer, opslag en overslag van gevaarlijke stoffen.
TLN: the Dutch Association for Transport and Logistics
Tip-Top Post BV is lid van TLN. Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de ondernemersvereniging voor de sector transport en logistiek. TLN verbindt leden en werkt aan een gunstig ondernemersklimaat in Nederland en Europa voor Nederlandse wegtransportbedrijven en logistiek dienstverleners. TLN en haar leden hechten ook veel waarde aan een collectieve arbeidsovereenkomst (CAO) voor de hele sector die de relatie en arbeidsvoorwaarden tussen werkgevers en werknemers regelt.

24/7 beschikbaar op tel: 0629426695

ADRES Wiekenweg 57
3815KL Amersfoort
TEL: 033 7370090
OPEN
Ma t/m Za 09:00-17:00
Zo Gesloten